Çerçi Kanaat Önderlerine Projelerini Anlattı

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Saruhan Otel'de kanaat önderleri ve iş insanlarına yönelik düzenlenen iftar yemeğinde çalışmalarını anlattı.

Çerçi Kanaat Önderlerine Projelerini Anlattı

Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Baybatur,’un Saruhan Otel’de şehrin kanaat önderleri ve iş insanlarına yönelik düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Programa Programa Çerçi’nin yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 22, 23, 26 ve 27. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanvekili Ali Dağlıoğlu, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları, iş insanları ve kanaat önderleri katıldı.

Akşam ezanı ile birlikte oruçların açılmasının ardından kürsüye davet edilen Baybatur, konuklara seslendi. Ramazan ayını tebrik eden Baybatur, davetine katılan konuklara teşekkür etti. Baybatur, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Büyükşehir’de Başkan Cengiz Ergün’e; Yunusemre’de Başkan Dr. Mehmet Çerçi’ye; Şehzadeler’de de Yavuz Kurt’a destek istedi. Programda Cengiz Ergün, Mehmet Çerçi ve Yavuz Kurt da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HİÇBİR HEMŞEHRİMİZİ AYIRT ETMEDİK

Çerçi konuşmasında, “Kendimizi anlatmaya gerek yok. 10 yıldır yeni kurulan bir ilçeye hizmet ediyoruz. Rutin belediyecilik hizmetlerimizi önceledik. Sonrasında şehre değer katacak, geçmişiyle geleceğini buluşturacak önemli mimari eserleri şehrimize kazandırdık. Bunun yanında pek çok kültürel eserler de yaptık. Bunlar insanımıza dokunan hizmetler. Bir de bu inançlı milletimizin değerlerine hizmet edecek pek çok eseri de cami ve taziye evi gibi önemsedik ve hizmete aldık. Bir diğer önem verdiğimiz konu da sosyal belediyecilik oldu. İnsanımızın gönlüne dokunan hizmetlerimizi, gençlik, sağlık ve sosyal yardım projelerimizi hayata geçirdik. Birçok hizmet verdik ve vermeye de devam ediyoruz. İnsanımıza dokunduk. İki temel şiarımız var. Birincisi eser siyaseti ikincisi sosyal hizmetler. Yapamadıklarımız da var. İhtiyaçlar sınırsız, imkanlar sınırlı. Hüner bir şehir bünyad etmektir. Hüner milletin kalbini abad etmektir. Bu iki konuda da önemli merhaleler kat ettiğimizi düşünüyoruz. İlçemizdeki hiçbir hemşehrimizi ayırt etmedik. Biz biriz, beraberiz. Birlikte Yunusemreyiz” ifadelerini kullandı.