Çerçi Keçiliköy Ve Yağcılar'da Projelerini Anlattı

Seçim çalışmalarına Keçiliköy ve Yağcılar Mahallesi ile devam eden Yunusemre Belediyesi Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, 'İlçemizin çehresini değiştiren birçok hizmeti hayata geçirdik, önümüzdeki dönemde de geçirmeye devam edeceğiz' dedi.

Çerçi Keçiliköy Ve Yağcılar'da Projelerini Anlattı

Yunusemre Belediyesi Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Çerçi, ilk olarak Birlik Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Site sakinleri bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti. 75. Yıl Camisi’nde kılınan ikindi namazı sonrası vatandaşlarla selamlaşan Çerçi daha sonra Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Programı kapsamında AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un düzenlediği iftar programında genç iş insanları ve esnaflar ile birlikte iftar yapan Cumhur İttifakı Adayı Çerçi, daha sonra Manisa Kalıp ve Makina İmalatçıları Derneği'nin düzenlediği iftar programına katıldı. Teravih Namazını Uncubozköy Camisi’nde kılan Çerçi daha sonra vatandaşlarla selamlaştı.

‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI GÖZETECEĞİZ’

Programına Keçiliköy ve Yağcılar ile devam eden Mehmet Çerçi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mehmet Çerçi’ye mahalle ziyaretlerinde AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Cumhur İttifakı Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde konuşan Mehmet Çerçi, “Görevde bulunduğumuz süre zarfında kırsal desteklerden düğün salonlarına, sağlık hizmetlerinden yol çalışmalarına kadar birçok hizmeti hayata geçirdik. 10 yıl içerisinde belediye olarak vatandaşlarımıza birçok çalışmayı kazandırdık. Bugüne kadar ilçemizin çehresini değiştirecek pek çok hizmeti hayata geçirdik. Bundan sonra da yapacağımız hizmetlerle tüm vatandaşlarımıza parti gözetmeksizin hizmet edeceğiz” dedi.

SOKAK HAYVANLARI SORUNU ÇÖZÜLECEK

Çerçi, Türkiye’ye örnek projelerden biri olan Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sona yaklaşıldığını vurgulayarak, “Yağcılar Mahallemizde yapılan Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi Projesinde sona geldik. Çalışmaların kısa sürede biteceği merkez ile sokak hayvanları doğal yaşam alanında veteriner hekim eşliğinde yaşamlarını sürdürebilecek. Merkezde hasta hayvanlar tedavi edilecek. Her hayvan için etolojik ihtiyaçlarına göre yeterli büyüklükte kapalı ve açık bölmeler, ilk kabul bölümü, tehlikeli tür birimi, karantina, hasta bakım, yavrulu anne, hayvan müşahede, kuş evi, kedi evi, mama üretim evi, büyükbaş operasyon bölümü, hayvanların bulunduğu birimden ayrı olarak muayene odası, ameliyat odası, bakıcı evi, işçi odası, depo, tuvalet, veteriner hekim odası ve idare odası bulunuyor” dedi.

“BELEDİYE HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSİ YAPACAĞIZ”

Yağcılar Mahallesi’ne önümüzdeki dönemde yapılacak hizmetleri de anlatan Dr. Mehmet Çerçi konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Örnek çalışmalarımızı Yağcılar’da hayata geçireceğiz. Aqua Park projemizi yapacağız. Yüzme havuzu, su kaydırakları, spor alanları, düğün salonları, otopark ve dinlenme alanları olacak. Yağcılar Belediye Hizmet Binası ve Sosyal Tesisi çalışmamızı hayata geçireceğiz.  İçerisinde muhtarlık binası, kapalı ve açık düğün salonu, hanımlar lokali, hizmet birimleri, doktor odası, çocuk oyun parkı, otopark, kafeterya, yürüyüş alanı, pergole ve oturma yerleri, kurs merkezi olacak” dedi.