Gördes Yeniden Refah'tan Toplu İstifa... Ak Parti'ye Katıldılar!

AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Ayşe Nevin Sert Yeniden Refah Partisi Gördes İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti'ye katılan İlçe Başkanı Adil Duru ve yönetim kurulu üyelerine rozetlerini taktı. Rozet takma törenine çok sayıda partili katılırken yeni üyeler alkışlarla tebrik edildi.

Gördes Yeniden Refah'tan Toplu İstifa... Ak Parti'ye Katıldılar!

Yeniden Refah Partisi Gördes İlçe Başkanı Adil Duru, yönetim kurulu ve parti üyeleriyle birlikte il teşkilatının aday adaylık sürecindeki tutumundan dolayı tepki göstererek partisinden ve görevinden toplu olarak istifa ettiklerini açıkladı.

Son günlerde ilçe kamuoyunda AK Parti’den aday gösterilmeyen bazı aday adaylarının Yeniden Refah Partisi il teşkilatıyla anlaşmak için çeşitli girişimlerde bulunduğu konuşuluyordu. Bunun üzerine Ak Parti’den aday gösterilmeyen İlhan Türe’nin Yeniden Refah Partisi’nden aday gösterildiği açıklandı.

Yeniden Refah Partisi Manisa il yöneticilerinin Gördes İlçe teşkilatını yok sayarak il başkanlığı üzerinden yaptığı aday açıklaması üzerine Yeniden Refah Partisi Gördes İlçe Başkanı Adil Duru, yönetim kurulu ve parti üyeleriyle birlikte istifasını kamuoyuyla paylaştı.

Ardından AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Ayşe Nevin Sert, Gördes İlçe Başkanı Halil Erden, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve çok sayıda Ak Partilinin katılımıyla Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Adil Duru ve yönetim kurulu üyelerine Gördes Ak Parti İlçe Teşkilatında rozetleri takıldı.

6’lı Masa diye şimdi isimleri çıktı. Yıkım edebiyatı üzerine pazarlık yapıyorlar!
Ak Parti İlçe Teşkilatında açıklamalarda bulunan Adil Duru Ak Parti’nin aday açıklamasından sonra partilerine pazarlığa gelenleri kastederek; “Bu arkadaşlar daha önce bizim partimize bir cacık olmaz diyorlardı. Aday adayları bir açıklandı. Direk partimize geldiler. Fakat ellerinde bir istifa dilekçesi yok. Daha önce Ak Parti’ye gitmişsiniz aday adayı olmuşsunuz. Genel merkez bir kişiyi taktir etmiş. E ondan sonra geliyorsun. Biz bu süreçte iki tane aday adayı tespit etmiştik. İl Başkanlığına biz heyet halinde, üç kişi gittik. Bizim listeyi almadılar. Bizim onayımızı almadan adayımız İlhan Türe dediler.

6’lı Masa diye şimdi isimleri çıktı. Arkadaşlar gel sen önce bir istifa et. Belgeni bize getir. Ben aday olmak istiyorum de. Biz de arkadaşlarla istişare ederiz. Daha sonra biz ile göndeririz. Fakat bunlar pazarlık yapıyorlar. Yıkım edebiyatı üzerine pazarlık yapıyorlar. Partinize şu katkıyı vereceğiz demiyorlar. Daha sonra birbirlerinin arkasından ona güvenilmez, buna güvenilmez şeklinde konuşuyorlar. Bu gelişmeler üzerine biz de il başkanlığına tepki olarak komple istifa ettik. Daha sonra istişare ederek AK Parti’ye katılmaya karar verdik” Dedi.

Başkan Adil Duru ve ekibini tebrik eden Ak Parti MKYK Üyesi Sert rozetlerini takarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.