MHP'li Tosuner'den Ferdi Zeyrek'e bayrak tepkisi: İçimizi Acıttı

CHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek'in, Manisa sokaklarında yerlere yapıştırttığı 'sticker'lar tepkiye neden oldu. CHP'li Zeyrek'in Türk Bayraklı rozetinin de yer aldığı bir fotoğrafın yerlere yapıştırılmasına bir tepki de MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner'den geldi.

MHP'li Tosuner'den Ferdi Zeyrek'e bayrak tepkisi: İçimizi Acıttı

MHP’li Tosuner'in açıklaması şu şekilde;
“Cumhuriyet Halk Partisi’nde yöneticiler değişse de kafa değişmiyor. İsimler değişse de zihniyetler değişmiyor. Eski genel başkanları cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, yeni genel başkanları da yerel seçimlerde DEM’in, HDP’nin kapısında yatmaktan imtina etmiyor.
Atatürk’ün kurduğu partiyi, Kandil’in bölücüleriyle aynı çizgiye getirenler yaptıkları çeşitli aymazlıklarla, skandallarına yeni skandallar ekliyor.
Bunun son örneğini de maalesef Manisa’mızda gördük. Gördük ve üzüldük. Gördük ve içimiz yandı. Keşke görmez olaydık. 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan zat yalan vaatlerle, karşılığı olmayan sözlerle Manisa halkını kandırmaya devam ederken, gün geçmiyor ki yeni bir gaf daha yapmasın. Gerçi buna gaf da demek doğru olmaz. Bu resmen bayrak düşmanlığı, milli değer bilmezliktir.
‘Manisa’da 2 ton su 1 TL olacak’ diye, partisinin İzmir büyükşehir adayının bile ‘popülistliktir’ dediği bir vaadi kentimiz halkına sunan CHP’nin büyükşehir adayı, bunu bir de sticker haline getirip sağa sola yapıştırmış. Sağa sola yapıştırdığını geçtik, yerlere de yapıştırmış.
Ancak fark etmemiş olacak ki (!) kendi fotoğrafındaki Türk bayrağını da bu şekilde yere düşürmüş. Bu görüntü, biz Türk Milliyetçilerinin içini acıttı. Eminiz Manisalı bütün vatan ve bayrak sevdalılarının da içini yakmıştır.
CHP’nin ve CHP’nin adaylarının 3-5 oy uğruna milli değerlerden uzaklaştığını, biz biliyorduk da bu vesileyle Manisalılar da görmüş oldu. Mitinglerinde bölücü elebaşının posterlerine izin verenler, DEM’le kol kola gezip DEM’lenenler, 3-5 oy uğruna listelerini DEM’e açanlar, bayrağa, vatana ve en önemlisi de ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık yapmaya doyamadılar.
CHP’li büyükşehir adayından bu konuda ümidimiz olmamakla beraber bir özür açıklaması bekliyoruz. Sadece biz değil bütün Manisalılar bekliyor. 
Kapalı kapılar ardında bölücülerle pazarlık yaptınız, 3-5 oy için DEM’lilere listelerde yer verdiniz, bari milli değerlerimize saygısızlık yapmaktan vazgeçin. Atatürk’ümüzün kemiklerini daha fazla sızlatmayın. Unutmayın ki bu millet, Manisalılar size bunun hesabını sandıkta, demokratik bir çerçevede soracaktır. O gün yakındır. Boyunuzun ölçüsünü alacağınız günler uzakta değildir.”