Salihli'de, Gölmarmara-Akhisar bağlantı yolundaki çalışmalar tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yollarda kilit parke taşı ve bordür uygulamalarını sürdürürken asfaltlama çalışmalarıyla sokak ve caddeleri de birer birer yeniliyor. Bu kapsamda Salihli'de bulunan Gölmarmara-Akhisar bağlantı yolunda yürütülen çalışmalar da tamamlandı.

Salihli'de, Gölmarmara-Akhisar bağlantı yolundaki çalışmalar tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yollarda kilit parke taşı ve bordür uygulamalarını sürdürürken asfaltlama çalışmalarıyla sokak ve caddeleri de birer birer yeniliyor. Bu kapsamda Salihli’de bulunan Gölmarmara-Akhisar bağlantı yolunda yürütülen çalışmalar da tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde gerçekleştirilen alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla vatandaşların dertlerine derman olacak çalışmaları birer birer hayata geçiriyor. İl genelinde gelen talepler doğrultusunda asfalt, kaldırım ve bordürler yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Kaldırımlar, yenilenen kilit parke taşları ve bordürleri sayesinde bambaşka bir çehreye sahip olurken yeni yapılan asfaltlarla da sokak ve caddeler vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmesine imkân veriyor. Bu çalışmalar kapsamında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli’deki Gölmarmara-Akhisar bağlantı yolu üzerinde devam eden 2 bin 250 metrekareyi bulan alandaki kilit parke taşı ve kaldırım uygulaması tamamlandı. Aynı yol üstünde yapılan asfalt çalışmaları kapsamında da 3500 tonluk sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı çalışmaların sona erdiği Gölmarmara-Akhisar bağlantı yolu yepyeni çehresiyle daha güvenli ve konforlu bir şekilde vatandaşlara hizmet verecek.