Salihlili öğrenciler staj yerlerine uğurlandı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) konaklama ve seyahat hizmetleri alanında 10 ve 11'ci sınıflardan toplam 49 öğrenci Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan farklı otellerdeki staj yerlerine uğurlandı.

Salihlili öğrenciler staj yerlerine uğurlandı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) konaklama ve seyahat hizmetleri alanında 10 ve 11’ci sınıflardan toplam 49 öğrenci Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan farklı otellerdeki staj yerlerine uğurlandı.

Turizm, konaklama ve seyahat hizmetleri alanında kalifiye eleman ihtiyacını önemli oranda gideren Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı MTAL, alanında eğitim gören 49 öğrenciyi Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan çeşitli otellerde staj eğitimi almak için uğurladı. Okul önünde bir araya gelen öğrenciler, staj yerlerine gitmenin heyecanını yaşarken, aileleri de çocuklarının heyecanlarına ortak oldu. Öğrenciler, yolculuk öncesi öğretmeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öğrencilerin mayıs ve ekim ayları arasında staj yerinde bulunacağı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için yeniden okullarına dönüş yapacakları öğrenildi.