Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar Çıkarması!..

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Akhisar'da Yoğun Bir Program Gerçekleştirdi

Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar Çıkarması!..

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa'da koronavirüs salgını ve 6 Şubat depremleri nedeniyle 4 yıl üst üste yapılamayan 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali ve Nevruz Bayramı şenliklerine katıldı. Festivalin ardından Akhisar'a geçen Yenişehirlioğlu, AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Çarşı esnafı ve vatandaşlara karanfil dağıtan Yenişehirlioğlu, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Daha sonra Akhisar OSB Başkanı Ali Çınarlı‘yı ziyaret eden Yenişehirlioğlu, Akhisar'da yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Çınarlı, Yenişehirlioğlu’nun Akhisar için öneminden bahsetti ve kazandırdığı projeler için teşekkürlerini dile getirdi. Yenişehirlioğlu ise Akhisar'a kazandırılacak olan yeni hastane, eğitim ve doğalgaz gibi kazandırılan birçok yatırımın önemine dikkat çekti. Akhisar'ın sağlık, eğitim ve birçok alanda daha da ileriye gideceğine inandığını vurguladı.

Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar Çıkarması!..

Öte yandan gündüz Akhisar merkezde ziyaretlerini sürdüren Yenişehirlioğlu, iftar programlarının ardından hemşerileriyle Akhisar sokaklarında bir araya geldi ve Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi‘ye destek istedi. Seçimlerin yaklaşmasıyla, seçim heyecanının da arttığı Akhisar'da, Ömer İşçi ‘ye destek amacıyla yürüyüşlere katılan binlerce vatandaş Akhisar sokaklarını doldurdu.

"AKHİSAR GERÇEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞACAK"

Efendioğlu Mahallesinde sona eren destek yürüyüşünün ardından Konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Akhisar’ımız için kısa sürede uzun yollar katettik. Hastanemiz 2024 yatırım programına alındı ve çalışmaları başlıyor. Bir Akhisarlı olarak bunun önemini en iyi ben biliyor en büyük heyecanı ben yaşıyorum. Akhisar’ımızda hayata geçirdiğimiz her projeyle, milletimizle buluşturduğumuz her hizmetle gurur duyuyoruz. Hemşehrilerimin yüzündeki tebessümden daha büyük bir motivasyon kaynağı yok bizim için. Bizim için milletimize hizmetkar olmaktan daha yüce bir makam yok. Medar bölgesinde doğal gaz yoktu bildiğiniz gibi o bölgedeki hemşehrilerimizin de uzun zamandır çözüm beklediği bir konuydu. Gerekli görüşmeleri yaptık, bu konunun çözüme ulaşması için takibatımızı sürdürdük ve hamdolsun olumlu neticeye ulaştık. Bizim için hayata geçirilen her proje kendisinden sonra gelecek olanın başlangıcı olma özelliğini taşır. Akhisar’ın gerçek belediyecilikle buluşma vakti geldi. Tekrar Akhisar’ımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar Çıkarması!..Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar Çıkarması!..

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Akhisar’a Kazandırılan 4 büyük projeyi de vatandaşlara anlatan Yenişehirlioğlu şu açıklamada bulundu; “ Akhisar’ı hakettiği noktaya birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacağız. Biz kimin ne yaptığıyla, kimin kiminle yol yürüdüğüyle ilgilenmiyoruz. Bizim gündemimiz projelerimiz, bizim hedefimiz eser ve hizmet siyasetini Akhisar ile buluşturma sevdamızdır. Bizde “yapacağız”, “edeceğiz” diye  lafügüzaf yok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ömer başkan çalışkan bir insan Akhisar’ın sorunlarını biliyor, konuların takibi noktasında bizimle de uyum içerisinde çalışıp ilçemizi hak ettiği noktaya ulaştıracaktır. Yerel yönetim ile genel yönetim arasında uyumluluğu sağlayıp hep birlikte ilçemizin mâkus talihine dur diyeceğimize inanıyorum. AK Parti’nin çalışma azmini, hizmet sevdasını temsil eden iki kardeşiniz olarak ilçemizi kalkındırmaya talibiz, sizleri gerçek belediyecilikle buluşturmaya talibiz diyor hepinizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.”

Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar Çıkarması!..Yenişehirlioğlu'ndan Akhisar Çıkarması!..