Başkan Çerçi'den Emekli Ve Dar Gelirliye Müjde

Yunusemre'ye kazandırdığı vizyon projeleriyle 10 yıldır fark yaratan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye'nin ikinci yüzyılına yaraşır yeni bir konut hamlesine daha hazırlanıyor. Gürle Sosyal Konut Projesi'ni açıklayan Çerçi, bölgeye yapılacak 9 bin 875 konutun 4 bin 875'inin dar gelirli ve emeklilere ayrıldığını belirterek, 'Hem emeklilerimiz hem dar gelirlilerimiz, maaşlarının üçte biri oranında taksitlerle ev sahibi olacak' dedi.

Başkan Çerçi'den Emekli Ve Dar Gelirliye Müjde

Vizyon projeleriyle 10 yıllık görev süresi boyunca ilçenin çehresini değiştiren mevcut belediye başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, yeni dönem projelerini açıkladı. Ustalık döneminde de vatandaşları önceleyen önemli projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Dr. Mehmet Çerçi, Akgedik’ten sonra yeni bir konut hamlesini de Gürle Mahallesi’nde yapacaklarını belirtti. Türkiye’nin ikinci yüzyılına yaraşır 9 bin 875 konutluk projesini anlatan Çerçi, dar gelirli ve emeklilere de müjde verdi.

USTALIK DÖNEMİNE 9 BİN 875 KONUTLUK DEV PROJE

Belediye imkanları ile yapılacak projeye ilişkin bilgi veren Dr. Mehmet Çerçi, “10 yıllık belediye başkanlığım döneminde Akgedik Mahallemizde TOKİ işbirliğiyle büyük bir konut projesini hayata geçirdik. Bugün orada binlerce vatandaşımız yaşıyor. Bu kalfalık dönemimizdeki projeydi. Şimdi ustalık dönemimizde başka bir dev konut projesine imza atmayı hedefliyoruz. Gürle Mahallemizde hayata geçireceğimiz projemiz kapsamında bölgeye 9 bin 875 adet konut yapacağız. Bu projemiz içerisinde sosyal tesislerimiz, okul, pazaryeri, spor alanları, ibadethane, çocuk oyun alanları, kent meydanı, ticaret merkezleri ve otoparklar yer alacak” dedi.

EMEKLİLER VE DAR GELİRLİLER MAAŞLARININ ÜÇTE BİRİ TAKSİTLERLE EV SAHİBİ OLACAK

Gürle Mahallesi’ne inşa edilecek 9 bin 875 konutun 4 bin 875’inin emekli ve dar gelirli vatandaşlar için ayrıldığını söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Çerçi, “Dev konut projemizde emeklilerimizi ve dar gelirli vatandaşlarımızı öncelik sırasına koyduk. 9 bin 875 konutluk projemizin 4 bin 875 konutu emeklilere ve dar gelirlilere, 5 bin konut ise ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlarımız için ayrıldı. Emekliler ve dar gelirliler için ayırdığımız konutlarda vatandaşlarımız cüzi peşinatlar ödeyerek, maaşlarının üçte biri taksitle ev sahibi olabilecek. 15-20 yıl boyunca çok düşük ödemeyle Yunusemreliler evlerine kavuşacak. Yeni döneme, ustalık projelerimizle yön vereceğiz” ifadelerini kullandı.