Manisa'da Otomobil 'Yakışıklı manava' girdi

Manisa Yunusemre ilçesinde bir sürücü kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında 'Yakışıklı Manav' isimli işyerine daldı.

Manisa'da Otomobil 'Yakışıklı manava' girdi

Ahmet ÜNSAL/Manisa

Merkezefendi mahallesi muhtar adayları arasında olan Nazif Sönmezsoy’a ait işyerlerine mal hazırlığında bulunan manav çalışanına oradan da park halindeki motorsikleti çarptıktan sonra ağaca bindirmesiyle durabildi.Araç sürücüsü ve manav çalışanı hastaneye kaldırıldı.
Sabah saatlerinde meydana gelen ilginç olay Yunusemre ilçesi Merkezefendi mahallesi 8 Eylül caddesi üzerinde büyük bir gürültü sonrasında oluştu.

Manisa'da Otomobil 'Yakışıklı manava girdi
Esnafların işyerlerinde müşterileri ilgilendiği anlarda 45 PY 914 plakalı otomobil sürücüsü şehir merkezinden Morris Şinasi Kavşağına doğru süratli şekilde yol alıyordu işte tamda bu sırada sürücü direksiyon hakimiyeti kaybetmesiyle birlikte kaldırıma çıkarak manava girdi.Sürücü direksiyonu toparlamak istediği sırada bu kez de fabrikalara gidecek malzemeleri hazırlamakta olan manav çalışanına çarptı.hızını alamayan sürücü kaldırımda park halinde motorsikleti altına aldıktan sonra ağaca çarparak durabildi.

Manisa'da Otomobil 'Yakışıklı manava girdi
Tüm bu olayları işyerlerinden kapı önüne fırlayan esnaflar ve o güzergahı kullanan araç sahipleri şaşkınlıkla izledi.
Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri yaralı manav çalışanı ile sürücüyü hastane ortamına kaldırdı.Yollara saçılan sebze ve meyveleri ise Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı temizlik işçileri topladı. 

Manisa'da Otomobil 'Yakışıklı manava girdi
İçeri de malları hazırlayan işyeri sahibi Nazif Sönmezsoy ise çalışanında yaralandığı kaza ile şoka girdi. Sönmezsoy, “Çalışanım ile birlikte fabrikalara gidecek olan malların ayrımını yapıyorduk ki tamda o sırada şehir merkezinde sürhatle işyerimize doğru geldiğini gördük, sonrası malum elamınım yaralandı.Benim tek düşündüğüm şey çalışanımın sağlık durumunu merak ediyorum” dedi.

Manisa'da Otomobil 'Yakışıklı manava girdi